Kérdése van? Hívjon minket! +36209754476

Kiemelt ajánlataink

Christie szabadtéri elektromos grill lap

Bemutatkozó videó

Elektromos kerti grill berendezés újszerű használata

Új szél fúj - a közösségi grillezés szele.

Közös gyerekkori emlékeink alapján mindig éreztük, hogy a szabadban való sütés-főzés élményére mindig is vágytunk.

Gyerekkorunkban a szalonnasütő mellett gyülekeztünk, később már valamilyen kerti grill eszközt használtunk, a fahasábok helyett márt kerti padokra ültünk, a kerti grill építményt meg már kőburkolat és díszkavics szegélyezte.

Az elmúlt 20-30 évben folyamatosan nyomon követhető a szabadtéri sütéshez használt eszközök és berendezések fejlődése, párhuzamosan a gasztronómia grillezési irányú kiteljesedésével.

A kertekben, teraszokon megjelentek a faszén tüzelésű és gázgrillek, illetve a sütögető helyek már nem csak nagy kövekkel vannak körberakva, hanem gyakran profin megépített kerti grillekkel találkozunk.

Elektromos kerti grill telepítése parkokbaEgy biztos: a közös főzés és étkezés szerves részét képezi a szabadtéri családi és baráti összejöveteleknek. Az ilyen program utáni vágy még a felgyorsult, modern világban is bennünk él!

Így elmondható, hogy a közös grillezés egy igazi modern életérzés is. Az új lehetőség közösségi terekben való megjelenése azt eredményezi, hogy az emberek a grillezés élményéhez olyan helyeken is hozzájuthatnak, amik eddig nem voltak elérhetők.  Ezzel a lehetőséggel kombinálni lehet több kedvenc tevékenységedet is, hiszen ha például lejössz a Balatonra, akkor egy fantasztikus vitorlázást követően közösen tudtok grillezni, az adott kikötőben előre lefoglalt közösségi grill hely használatával.  

Ez egy új rekreációs élmény lehetőség, amely segítségével bármely, a szabdtéri szolgáltatásokban résztvevő szereplő növelheti az általa kínált szolgáltatás minőségét. Itt szeretnénk felsorolni, hogy a nemzetközi tapasztalatok alapján a közösségi grillezésnek nagy potenciálja van a következő területeken, a teljesség igénye nélkül:

  • parkok,
  • társasházak,
  • strandok,
  • játszóterek,
  • hotelek,
  • kempingek,
  • kollégiumok,
  • kikötők.

A Christie kerti grill Ausztráliából származik. Ausztráliában közel 50 éves hagyománya van a közösségi szabadtéri grillezés koncepciójának, már több mint 50 000 ilyen szabadtéri grill berendezés üzemel a kontinensen, több évtizedes tapasztalat gyűlt össze a gyártói oldalon, a berendezések pedig úgy fejlesztették ki, hogy a legjobban megfeleljenek az egyszerű felhasználói igényeknek.

A különböző helyeken telepített szabadtéri grillekhez a későbbiekben tervezünk app -ot is fejleszteni, amelyben foglalhatóak lesznek a helyszínek, és a szolgáltatás árának megfizetése is lehetővé válik. Ezzel egy előre tervezhető plusz programot tud bárki biztosítani a látogatói, vendégei számára, ami tovább emeli minden szolgáltató vonzerejét és vevői elégedettségét.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen nálunk és segítünk megtervezni az ideális kialakítást a kívánt helyekre. Jó grillezést kívánunk mindenkinek!

Ha meg szeretné nézni a gyártó oldalát, kattintson ide >

Amennyiben kíváncsi a különböző közösségi elektromos grill megoldásokra, nézze meg a termékeinket >

Itt megnézheti a YouTube videókat, amik a Christie közösségi elektromos grill berendezésekről készültek.