Kérdése van? Hívjon minket! +36705001953

Elektromos grillsütő parkokba

Elektromos grillsütő parkokba

Elektromos grill, grillsütő parkokba

A DA Christie folyamatos fejlesztése eredményeként kimagasló elektromos grillsütőt, grillezési technológát alkotott. A DA Christie CC2 elektromos grillsütő modell a legjobb energiahatékonyságú és hosszú élettartamú berendezés, amely 2016-ban elnyerte a Good Design Award díjat.


4termék 14

Elektromos grillsütő közösségi grillezéshez parkokba

A DA Christie elektromos grillsütő hazájában, Ausztráliában egyre több különböző közösségi helyen található meg. Az alapvető üzleti előny és megközelítés az, hogy még eggyel több, tömegeket vonzó szolgáltatás legyen az adott helyszínen, legyen az:

  1. park,
  2. társasház,
  3. strand,
  4. játszótér,
  5. hotel,
  6. emping,
  7. kollégium,
  8. kikötő  vagy
  9. prémium otthonok.

A közösségi grillezésnek nagyon sok előnye van a programajánlóban az adott hely kínálatában. Mivel kis, közepes és nagyobb társaságok szabadidős programját is kellemesen feldobja, ezért vonzó ötlet a közös programok szervezésénél. Tűgyújtás nélküli biztonságos grillezés mindenki számára megfelelő megoldás, amivel egész évben nyújhatjuk ezt a szuper szolgáltatást. Használata egyszerű, biztonságos, könnyen karbantartható, kínálható térítés menetesen is, de megoldható, hogy alkalmazásban lehessen időpontra foglalni és fizetni, vagy pl. egy társasház saját rensdszerében időpontfoglalások alapján használni.

Néhány példa az ausztrál DA Christie elektromos grillsütő projektekből.

Artarmon Park - Sydney

Elektromos grill parkokba

A sydney-i Artarmon Park tökéletes hely egy meleg nap eltöltésére a családdal. Ez a 10 hektáros, megörzött bozótos rezervátum jellegzetes helyi növényvilággal, valamint számos játszótérrel és sportlétesítménnyel rendelkezik.

A játszótéren repülő róka, óriási rakparti csúszdák, pergető, mászószerkezetek, homokozó, trambulinok és hinták találhatók.

A sport oldalon krikett pálya, kosárlabda-félpálya, valamint sportpavilon és sportcsoportok és iskolák számára szezonálisan megnyitott játszóterek találhatók.

A sporttevékenységek mellett igénybevehetőek a sétapályák, akadálymentesített öntözőállomások, akadálymentesített Christie parki grillsütő ingyenes piknikezési lehetőséggel.

Érdemes megnézni a projektről készült videót.

 

Biddigal tengerparti séta park

A Biddigal Park az ikonikus Bondi parkkal, stranddal és pavilonokkal együtt nemzetközileg is híres rekreációs célpont.

A híres strandon és sétányon kívül a látogatók számos létesítményt élvezhetnek, beleértve a gördeszkaparkot, játszóteret, fitneszállomást, piknikezőket, a Wally Weeks Tidal Poolt, a gyermek pancsolómedencét.

A tengeri fekvés és a nagy igénybevétel által támasztott igények kielégítése érdekében a Waverley Council A sorozatú szekrényeinkkel és Christie CC2i Smart Barbecue elektromos grillsütőinkkel korszerűsítette a rendkívül népszerű grillezést. GoACCESS online platform segítségével a Waverley Council valós idejű használatot figyelhet, azonnali hibajelzéseket kaphat, és megfelelő karbantartási, tiszíttási ütemezést állíthat be a lehető legjobb létesítmények és felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Érdemes megnézni a projektről készült videót.

 

Hercegnő Park

A Princes Gardens egy zöld oázis a kikapcsolódásra, pihenésre és szórakozásra, közvetlenül a nyüzsgő Prahran Chapel Street mellett. A fantasztikus célpark nyitott terű létesítményeket kínál, amelyek biztonságosak, változatosak és befogadóak, hozzájárulva egy egészséges és élénk közösséghez.

Az aktív helyiek körében népszerű kertben gördeszkapark, teniszpályák, szabadtéri kosárlabdapálya, játszótér, árnyékos területek, bőséges pázsit és grillező található. Az újonnan telepített Christie grillező menedékszerkezeteket, ülőbútorokat és asztalokat foglal magában, jól látható és központi helyen, közel a meglévő játszótérhez.

Érdemes megnézni a projektről készült videót.

 

Vissza a parki elektromos grillsütő oldalról az Australia Grill főoldalra >

Szűrés
Teljesítmény
 (W)
3 500 W - 7 000 W