Kérdése van? Hívjon minket! +36705001953

Christie elektromos grill lap dupla szekrényben, kerti, szabadtéri bbq berendezés
Christie elektromos grill lap dupla szekrényben, kerti, szabadtéri bbq berendezés
5 390 EUR+Áfa = 6 845 EUR

Christie elektromos grill lap dupla szekrényben, kerti, szabadtéri bbq berendezés

Christie elektromos grill lap dupla szekrényben, kerti, szabadtéri bbq berendezés
Christie elektromos grill lap dupla szekrényben, kerti, szabadtéri bbq berendezés
Christie elektromos grill lap dupla szekrényben, kerti, szabadtéri bbq berendezés
Christie elektromos grill lap dupla szekrényben, kerti, szabadtéri bbq berendezés
Christie elektromos grill lap dupla szekrényben, kerti, szabadtéri bbq berendezés

Christie elektromos kerti grill szekrénnyel,  szabadtéri BBQ

A Christie főzőlapok prémium, önálló kültéri főzőkészülékek, amelyek előregyártott, beépítést megvalósító termékeinkkel együtt rendelhetők.

A készülék Moduláris, A-sorozatú akadálymentesített kész megoldás, vagy bármilyen egyedi szerkezetbe beépíthető változatban kapható, amely megfelel a vonatkozó biztonsági előírásoknak.

Ennél a változatnál az eletromos girllap egy dupla szekrénnyel és egy zsiradék gyűjtő tartállyal együtt kerül kiszállításra. Vannak különböző lehetőségek a termék konfigurálására, pl. kérhető két grillappal is, vagy akár egy grilllappal és egy mosogatóval is.

Gyártó
DA Christie
Teljesítmény
3 500 W
Szín
Súly
204 kg
Méret
139 cm x 75 cm x 96 cm
Raktáron   (5 db)
5 390 EUR+Áfa = 6 845 EUR
Részletek

Christie elektromos grill lap dupla szekrényben

A Christie lapra szerelt csomagolású Modular Series grillszekrényei magasra teszik a lécet az előre gyártott közösségi elektromos grill berendezések terén. A grissütő kompakt, könnyen összeszerelhető és nagyon strapabíró folyamatos használat esetén is, akár a legigényesebb helyeken és a legzordabb körülmények között is.

Modular sorozatú grillszekrényeinket úgy terveztük, hogy azok megfeleljenek a falazott burkolatok szilárdságának és tartósságának. Alumíniumból, acélból és sűrített szálcementből készültek, így még a legzordabb környezetnek és a legigényesebb felhasználóknak is ellenállnak.

A moduláris szekrények már 25 éve mércét állítottak a nyilvános kültéri grillsütők számára. Gazdaságos, rugalmas és robusztus alternatívát kínálnak a beépített grillsütőkhöz. Választhat egy-, dupla- vagy tripla széles modulok közül, és hozzáadhatja kiváló minőségű főzőlapjainkat, mosogatóinkat, vagy használhatja az extra felületet a grill ételek előkészítéséhgez és tálalalásához, a projektjének megfelelően.

Lapra szerelten kiszállításra vékony csomagokban a könnyű kezelés és a szállítási költségek csökkentése érdekében, gyorsan és egyszerűen összeszerelhetők.

Szín választék

A szekrény, ami a CC2 elektromos grilllapunkkal együtt látható.

A moduláris szekrények és ajtók alapfelszereltségként azték ezüst porszórt bevonatúak a maximális tartósság érdekében. Egyedi

színek felár ellenében kaphatók.

Műszaki adatok

Súly 206 kg
139 cm x 75 cm x 96 cm

• 1 db CC2 elektromos főzőlap
• 1 db porszórt rozsdamentes acél szekrény ajtó
• 8 db CFC panel porszórt acél burkolattal
• 1 db rozsdamentes acél zsiradékgyűjtó tartály

 

A Christie elektromos kerti grill, barbecue berendezést kimondottan közösségi használatra tervezték: könnyű a fenntartása, robusztus és egyszerűen kezelhető.

Ennél az elektromos grill készüléknél egyetlen gombjának lenyomásával elkezdődik a sütési ciklus, ami a gyárilag beállított idő, illetve a gomb ismételt megnyomása után fejeződik be. A dán téltől az ausztrál nyárig, mindenhol megállja a helyét. Költséghatékony és könnyen beszerelhető, de ugyanakkor rendkívül masszív, biztonságos és alacsony gondozási igényű, szinte bárhol telepíthető.

Teljesítmény

Szemben az otthoni vagy éttermi használatra tervezett modellekkel, kiemelkedő teljesítményre és sok éven át tartó egész napi folyamatos működésre vannak tervezve.


Akár különleges időjárási viszonyok és nagy igényeket támasztó, “kevéssé elővigyázatos” felhasználók mellett is. Elég erős ahhoz, hogy nagy mennyiségű alapanyagot gyorsan, és energia-hatékonyan megsüssön. A készülék higiénikus, korróziónak ellenálló acél sütő felületét a legújabb fejlesztésű digitális technológia vezérli.


Biztonság és Higiénia

A közösségi barbecue fejlesztése során a biztonsági kérdéseket tartottuk a legfontosabbak.

Az égési sérülések és az erdőtüzek megelőzése mellett az élelmiszer-biztonsági kérdéseket helyeztük előtérbe. Minden Christie barbecue az általunk fejlesztett és szabadalmaztatott biztonsági megoldásokkal rendelkezik; a sütőfelület automatikus fertőtlenítő ciklusa elpusztít minden baktériumot. A többcélú kezelő gomb gyerekek számára nehezen elérhető, kezelése pedig nem is lehetne egyszerűbb. A működési módok változását hangjelzés kíséri, így a felhasználó követni tudja a gép működését. Véletlenszerű bekapcsolást megelőzendő, a kezelő gombot 6 másodpercig benyomva kell tartani a bekapcsoláshoz.

Az első magyarországi Christie elektromos kerti grill, barbecue berendezés

Az első Magyarországon kihelyezett elektromos kerti grill berendezésünk Balatonkenesén a Marina Port kikötőben található.

Itt egy Azték ezüst színű,  Modular 2-es, egy sütőlapos barbecue-t telepítettünk 90 perc alatt. 

Remekül illik a legszebb Balatoni kikötőhöz, és kiváló lehetőség, hogy a főzőcskézni szerető hajósok és vendégeik mindennapi közös grillezéseit megkönnyítse.

Természetesen ,ár első nap fel is avattuk egy közös ünnepi sütéssel. Fantasztikus ízek, szép helyszín, szuper emberek. Jó party volt, köszönjük Marina Port!

 

Az elektromos grill főbb jellemzői

  • Mono-préselt, tengeri minőségű rozsdamentes acél főzőlap magas érintkező elemmel a kivételes hő érdekében szétszórtság és könnyű tisztítás
  • 3,5 kW-os, nagy hatékonyságú kialakítás, ismétlésre tervezve és folyamatos főzés
  • Egyedülálló sterilizálási ciklus a tökéletes főzési biztonság érdekében és a higiénia
  • Rendkívül érzékeny mikroprocesszor és vezérlés program, amely pontosan fenntartja az optimumot a főzési hőmérsékletet, miközben energiát takarít meg
  • Intelligens öndiagnosztika hibakódokkal és villogó figyelmeztetések
  • Az alumínium pajzs a sugárzó energia 80%-át visszaveri alulról vissza a főzőlapra
  • Gyors, alacsony költségű „plug and play” installálás az egyszerűség érdekében a telepítéstől és a szervizelésig
  • Garantált alkatrész ellátás és dedikált szerviztámogatás egész Európában

Technikai adatok

méretek: L60cm x W60cm x H23cm

teljesítmény: 3,5 kW

súly: 19 kg 

 

Vissza a Christie elektromos kerti grill, szabadtéri BBQ berendezés oldalról a Főoldalra >

 

Adatok
Cikkszám
ausgrill-003
Tömeg
206 kg/db
Hasonló termékek