Kérdése van? Hívjon minket! +36705001953

Lecsukható fedél Christie elektromos kerti grillhez
Christie beépíthető elektromos grill lap fedél
547 EUR+Áfa = 695 EUR

Christie beépíthető elektromos grill lap fedél

Lecsukható fedél Christie elektromos kerti grillhez
Lecsukható fedél Christie elektromos kerti grillhez
Lecsukható fedél Christie elektromos kerti grillhez

Christie elektromos kerti grilllap lecsukható fedő

Amennyiben zárt közösségben vagy otthon kerül használatra az elektromos kerti grilllap, mindenképpen javasoljuk a grillap lecsukható fedő megrendelését is, mert sokkal több fajta és finomabb ételt készíthetünk a lezárt fedős grillezéssel. A grilllap lecsukható fedő továbbá tisztán tartja a grillap felületét, azaz nem minden alkalommal kell indítani egy alapos tisztítással.

Tulajdonságok

 • Rozsdamentes acél fedél alumínium betéttel
 • Christie CC2 grilllappal kompatibilis
 • A telepítéshez nagy teherbírású szegecspisztoly szükséges
 • Nem alkalmas felügyelet nélküli helyekre
 • súly: 8kg
 • méretek:H63cm x SZ63cm x M21cm
Gyártó
DA Christie
Szín
Súly
4 kg
Méret
600 mm x 600 mm x 226 mm
Raktáron   (5 db)
547 EUR+Áfa = 695 EUR
Részletek

 

 

A Christie főzőlapok prémium, önálló kültéri főzőkészülékek, amelyek előregyártott, beépítést megvalósító termékeinkkel együtt rendelhetők. 

A készülék Moduláris, A-sorozatú akadálymentesített kész megoldás, vagy bármilyen egyedi szerkezetbe beépíthető változatban kapható, amely megfelel a vonatkozó biztonsági előírásoknak.

A Christie elektromos kerti grill, barbecue berendezést kimondottan közösségi használatra tervezték: könnyű a fenntartása, robusztus és egyszerűen kezelhető.

Ennél az elektromos grill készüléknél egyetlen gombjának lenyomásával elkezdődik a sütési ciklus, ami a gyárilag beállított idő, illetve a gomb ismételt megnyomása után fejeződik be. A dán téltől az ausztrál nyárig, mindenhol megállja a helyét. Költséghatékony és könnyen beszerelhető, de ugyanakkor rendkívül masszív, biztonságos és alacsony gondozási igényű, szinte bárhol telepíthető.

Teljesítmény

Szemben az otthoni vagy éttermi használatra tervezett modellekkel, kiemelkedő teljesítményre és sok éven át tartó egész napi folyamatos működésre vannak tervezve.


Akár különleges időjárási viszonyok és nagy igényeket támasztó, “kevéssé elővigyázatos” felhasználók mellett is. Elég erős ahhoz, hogy nagy mennyiségű alapanyagot gyorsan, és energia-hatékonyan megsüssön. A készülék higiénikus, korróziónak ellenálló acél sütő felületét a legújabb fejlesztésű digitális technológia vezérli.


Biztonság és Higiénia

A közösségi barbecue fejlesztése során a biztonsági kérdéseket tartottuk a legfontosabbak.

Az égési sérülések és az erdőtüzek megelőzése mellett az élelmiszer-biztonsági kérdéseket helyeztük előtérbe. Minden Christie barbecue az általunk fejlesztett és szabadalmaztatott biztonsági megoldásokkal rendelkezik; a sütőfelület automatikus fertőtlenítő ciklusa elpusztít minden baktériumot. A többcélú kezelő gomb gyerekek számára nehezen elérhető, kezelése pedig nem is lehetne egyszerűbb. A működési módok változását hangjelzés kíséri, így a felhasználó követni tudja a gép működését. Véletlenszerű bekapcsolást megelőzendő, a kezelő gombot 6 másodpercig benyomva kell tartani a bekapcsoláshoz.

Az első magyarországi Christie elektromos kerti grill, barbecue berendezés

Az első Magyarországon kihelyezett elektromos kerti grill berendezésünk Balatonkenesén a Marina Port kikötőben található.

Itt egy Azték ezüst színű,  Modular 2-es, egy sütőlapos barbecue-t telepítettünk 90 perc alatt. 

Remekül illik a legszebb Balatoni kikötőhöz, és kiváló lehetőség, hogy a főzőcskézni szerető hajósok és vendégeik mindennapi közös grillezéseit megkönnyítse.

Természetesen ,ár első nap fel is avattuk egy közös ünnepi sütéssel. Fantasztikus ízek, szép helyszín, szuper emberek. Jó party volt, köszönjük Marina Port!

 

Az elektromos grill főbb jellemzői

 • Mono-préselt, tengeri minőségű rozsdamentes acél főzőlap magas érintkező elemmel a kivételes hő érdekében szétszórtság és könnyű tisztítás
 • 3,5 kW-os, nagy hatékonyságú kialakítás, ismétlésre tervezve és folyamatos főzés
 • Egyedülálló sterilizálási ciklus a tökéletes főzési biztonság érdekében és a higiénia
 • Rendkívül érzékeny mikroprocesszor és vezérlés program, amely pontosan fenntartja az optimumot a főzési hőmérsékletet, miközben energiát takarít meg
 • Intelligens öndiagnosztika hibakódokkal és villogó figyelmeztetések
 • Az alumínium pajzs a sugárzó energia 80%-át visszaveri alulról vissza a főzőlapra
 • Gyors, alacsony költségű „plug and play” installálás az egyszerűség érdekében a telepítéstől és a szervizelésig
 • Garantált alkatrész ellátás és dedikált szerviztámogatás egész Európában

Technikai adatok

méretek: L60cm x W60cm x H23cm

teljesítmény: 3,5 kW

súly: 19 kg 

 

Vissza a Christie elektromos kerti grill, szabadtéri BBQ berendezés oldalról a Főoldalra >

 

Adatok
Cikkszám
product_101
Tömeg
4 kg/db
Hasonló termékek